torstai 5. joulukuuta 2013

Ihmisvilinässä nuori tyttö laulaa 90-luvun hittejä ja säestää itseään kitaralla. Surumieliseen musiikkiin sekoittuu karibialaisia rytmejä, joita kirjavasti pukeutunut mies vain muutaman metrin päässä takoo rummuistaan.

Kahlekuningas maanittelee ympärilleen väkijoukkoa, joka kuitenkin kerääntyy ihailemaan notkeita akrobaatteja. Siellä täällä katua koristavat elävät patsaat, jotka seisovat hievahtamatta ja kumartavat jähmein liikkein vasta, kun kolikko kilahtaa keräysastiaan.

Salamavalojen räiskeessä Mikki Hiiri vilkuttaa iloisesti, Darth Vader haastaa ohikulkijan taisteluun ja Charlie Chaplin kurottaa antamaan pikkutytölle käsisuudelman. Hieman taaempana Suursmurffi on tupakkatauolla.

Missä turisti, siellä katutaitelija.










Tämä postaus on osa kansainvälistä Instagram Travel Thursday -tempausta, jossa merkitään omia matkailuaiheisia kuvia tunnisteella #IGTravelThursday. Tarkoituksena on helpottaa matkakuvien etsimistä ja vahvistaa Instagramia matkainspiraation lähteenä. Oma uusi ja kiiltävä Instagram-profiilini löytyy nimellä @iidja.

Suomessa IGTravelThursday-tempauksen järjestäjiä ovat Running with Wild HorsesDestination Unknown ja Kaukokaipuu.



8 kommenttia:

  1. Lontoon katutaiteilijat ja varsinkin muusikot ovat aivan ihania, tekeekin taas mieli hypätä junaan ja tulla ihastelemaan kaupungin vilinää täältä Kentin maaseudulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyppää ihmeessä, näin joulun alla Lontoossa on muutenkin hieno tunnelma ja South Bankillä voi katutaiteilijoiden lisäksi nauttia joulumarkkinoista. :)

      Poista
  2. Katutaiteilijat ja muusikot kyllä kieltämättä tuovat väriä katukuvaan, Lontoo on siitä ehdottoman hyvä esimerkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Varsinkin nuo Covent Garden ja South Bank ovat hyviä paikkoja katutaiteilijoiden bongailuun ja samoin myös Trafalgar Square kesäisin. Kuulemma Covent Gardeniin pääsee esiintymään vasta, kun on kunnialla selvinnyt koe-esiintymisestä, joten siellä esiintyjät ovat yleensä aika lahjakkaita.

      Poista
  3. Kiva kun lähdit kamppikseen mukaan! Itse olen päässyt ihailemaan varsinkin Dublinin katutaiteilijoita ja Grafton Streetin varrelta löytyy aivan mielettömiä lahjakkuuksia. Lontoossakin olisi kiva taas piipahtaa joku kerta, meidän "kylällä" Norjassa kun katutaitelijoita ei pahemmin näy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dublin on tosiaan myös hyvä paikka katutaiteilijoiden ihailemiseen! Ja Norjassa taas varmaan on mukava nauttia katutaiteilijoiden ja turistien puutteesta. :)

      Poista
  4. Minunkin puolestani kiitos, että lähdit kivalla postauksella mukaan tempaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, että jaksatte joka viikko järjestää tän tempauksen!

      Poista