perjantai 8. elokuuta 2014

"Herro, where are you from?" utelee japanilainen nuori mies, joka on selvästi nauttinut muutakin kuin vihreää teetä. Olemme kaverini kanssa itsekin tulossa baarista, mutta huomattavasti selvempinä. Liotamme parhaillaan jalkojamme Koben keskustan kuumalla lähteellä, joka on vapaasti kaikkien ohikulkijoiden käytössä.

Suomalaisnaistenkin tarvitsee joskus virkistää synninteosta väsyneitä jalkojaan.
Kuva: Bernardo Mayer

"Finland", vastaamme lähes yhteen ääneen.

"Finrando! Free sex!!" huudahtaa nuori mies intoa puhkuen ja jatkaa vielä painokkaasti: "I like Finrando!"

Ennen kuin ehdimme sanoa mitään tai revetä edes nauruun, yksi miehen kavereista näyttää siltä kuin haluaisi vajota syvälle maan alle. Hän punastuu, kumartaa syvään edessämme ja mutisee kiireesti "I apologise".

Välillä sitä tuntuu, että näissä kahdessa tyypissä kiteytyy aasialaisten miesten suhtautuminen suomalaisiin naisiin.


4 kommenttia:

  1. :D :D :D

    Ei mutta vakavasti, osaatko sanoa mihin tuo perustui? Onko suomalaisista joku todella omituinen stereotypia liikkeellä siellä päin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys. Varmaan se osittain perustuu siihen, että eurooppalaiset naiset ehkä keskimäärin ovat vähemmän konservatiivisia kuin japanilaiset naiset. Siis tuntuu, että Aasiassa noin yleisesti eurooppalaisia ja länsimaisia naisia pidetään kevytkenkäisinä, koska paikallisiin naisiin verrattuna me usein olemme kevytkenkäisiä.

      Toisaalta myös Euroopan sisällä pohjoismaalaisilla on usein erityisen kevytkenkäinen maine. Ainakin Lontoossa työkaverini vitsailivat, että niin tehän siellä Suomessa ja Ruotsissa olette kaikki yliseksuaalisia blondeja. Samoin olen puolalaisilta tutuiltani joskus kuullut, että pohjoismaisia naisia pidetään Puolassa helppoina. Johtuisiko se maine sitten tästä:
      http://yle.fi/uutiset/mista_on_ruotsalainen_pornoblondi_tehty/7257744

      Poista
  2. Olen muuten kuullut ihan samansuuntaisia kommentteja pohjoismaalaisista naisista! Tietenkin Skotlannissa baarissa, kun joku älypää tuumaili norjalaiselle kaverilleni ja mulle että niin siis pohjoismaissahan harrastetaan seksiä ihan urheilumielessä, eikö? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niinhän se menee, että meillä pohjoismaissa kesällä kalastetaan ja naidaan. Talvella ei kalasteta.

      Britit itse taas ovat niin konservatiivisia, että harrastavat seksiä korkeintaan ihan vahingossa pimeässä peiton alla ja silloinkin puhtaasti lisääntymistarkoituksessa.

      Poista